Nyaf nyaf

 2007.11.23. 01:16

Remek ám, hogy itt ez a Naplóka, de most újra frissítgethetem a bazinagy multimania oldalt, hogy valami linkféle terelgesse erre a neten tévelygő lelkeket.

Még mindig hat a tea - holnap meg olyan leszek, mint a kifacsart citrom. Már most utálom előre a vekkert. Aztán mehetek hivatalba, nyomdába, rohangászhatok kocsival a városban... mert még így is olcsóbb, mintha tömegközlekedéssel mennék. Teszem azt két helyre megyek - itt ott átszállással - máris ugrott 6 jegyem. Beszorozva majd másfélezer pénz... ok, a kocsi is fogyaszt, meg ott vannak a dugók, de kb ugyanott vagyok. És ráadásul Buda - Nagydiófa - Kőbánya - Budakeszi útvonal kétszer annyiba kerülne bkv-val, mint kocsival. Az utazgatásra fordított időhegyeket nem is nézve.

Tejóég már negyed kettő... sürgősen aludni kell induljak. A gép meg dolgozzon. Egyelőre csak a multimania.hu-t frissítem. Majd szép sorban lassacskán meglesz az utazás-, foto-, és zoománia is.

A mai napom igen változatos volt, ugyanis átviteltechnikai feladatokat láttam el. Majd biztos jön az izomláz a nagy pakolástól. A derekam már kezd fájni, de agyilag még mindig nem bírok fáradni. Az a hülye tea!

Na, éjfél után hazaért Ákos is a szüleinél tett látogatásból. Még kb. este 10 tájt mondtam neki, hogy mivel anyagilag nem állunk a hónap magaslatán, tán ne akkor jöjjön, amikor már csak a taxi jár. Persze hogy akkor jött. Taxival. És még másfél hét a fizuig...

Címkék: nyafi tea

A bejegyzés trackback címe:

https://rianna.blog.hu/api/trackback/id/tr54238933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása