Nemzeti vágta - néző(szem)pont

 2008.06.13. 21:00

Mint gyerekkorom óta lórajongó, ezt az eseményt nem hagyhattam ki. Kedvesemet is sikerült rábeszélnem, már hetekkel előre folytonos nyomás alatt tartva, hogy én erre ki akarok menni... így hát kimentünk. Persze nem ám délelőtt, hanem szép kényelmesen úgy délután 3 körül, és végül semmiről sem maradtunk le. Ráadásul jöttek felhők, amiknek köszönhetően kedvesem kibírta a dolgokat, ui. közölte, hogy a tűző napon ő nem hajlandó ezt végigcsinálni. Persze a mázli megint hozzámcsapódott, és megoldotta a kérdést.

Ha nem is minden futamot, de a lényegeseket láttuk, na meg a történelmi játékokat is, ami nagyon érdekes volt. Persze láttam már ilyet a Szigeten évente megrendezésre kerülő Lovas Juniálison, de így egyben, a Hősök terén nagyon pöpec volt. Kedvenc fényképezőgépem is remekül állta a sarat, így videok és jó kis fotók is készültek, persze csak amolyan gyalogosan, a paraván mögül, szimpla nézői szemszögből. Szóval bocs, hogy a lovak csak félig látszanak néha, meg befigyel egy két pillepalack a kordon tetején.

További képekért kattints!

Van pár kedvenc képem, mint mikor a kopjatörők összecsapásának ama pillanatát sikerült elcsípnem, mikor épp fröccsent szétfelé a pajzson a sok faszilánk. Na meg a lovagok, huszárok felvonulása is dögös volt.

Videokat próbáltam feltölteni, de valahogy nem jött össze... sebaj, akit érdekel, az a rötölö archívumában az egészet megnézheti sokkal előnyösebb szögből :)
Viszont ha a képre kattintasz, megnézhetsz még párat.

Címkék: történelem lovasok juniális nemzeti vágta lovagok íjászok

A bejegyzés trackback címe:

https://rianna.blog.hu/api/trackback/id/tr43521531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása