Végre utolértem magam

 2008.07.17. 20:52

Na nem mindenben, de legalább a Zoománia híreit aktualizáltam, tehát most már a teljes cikkek olvashatók. Kivéve talán, ha valami koncerthír van, mert azokat nem fogom egyenként hírként kezelni... végül is az elsők közt lévőnél a teljes koncertsorozat programját feltettem.

Alakul a kégli is, hihetetlen tér keletkezett a nappaliban, sőt a hálóban is - és végre fotelből nézhetjük a tévét. Nem túl gyakran, de mindkettőnknek vannak kis kedvenc sorozatai. Az vesse ránk az első követ, akinek nincs egy se. Szóval alakulnak a dolgok, de persze csak a nagyja van meg.. még vannak terveink... kellene még pl. könyvespolc, beépített szekrény, ez meg az... de hát ez már csak kis lépésekben fussa.

Az erkélyt is kéne picit alakítani, elsőként kipucolni a kartondobzokat, amik már lassan térd magasságba érnek. Na meg némi követ is szeretnék letenni, de ez is "majd" kategóriás.

Nap mint nap szembesülünk azzal, hogy iszonyat mennyiségű cuccot halmoztunk össze az évek során. Ha csak a CD-ket, kazettákat (régi, elavult ugyan, de némelyiken kincsek vannak) nézzük, már most újabb tárolóra lenne szükség. A könyvekről ne is beszéljünk, és még két szekrénnyi könyvem a nagynénémnél van... majd ha lesz polc, azok is átvándorolnak apránként.

És óriási haladás, de van törölköző tartónk. Öcsém tegnap jött és felfúrta. Ilyesmivel kéne foglalkoznia főállásban, de valahogy nem hajlik rá, inkább csak hobbibarkácsol. Pedig van érzéke hozzá, amolyan komótos, mindenre odafigyelő, lelkiismeretes és alapos szaki lelke van. Ezúton ország-világ előtt is köszönöm neki a segítségét, nem csak a tegnapit!

Címkék: költözés lakás magánélet

A bejegyzés trackback címe:

https://rianna.blog.hu/api/trackback/id/tr55573282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása