Murphy a köbön...

 2013.12.29. 21:28

Mindig szar kerül a ventillátorba... na most elefánt alkotta és ipari szélcsatornákban alkalmazott óriás ventillátor szerepel így év végén az életünkben.

Csak a legutolsó "kupac":

Az ünnepek most igen összefüggően alakultak, ami nem lenne baj, ha a párom foga nem épp ekkor gyulladt volna be annyira, hogy karácsony második napján hajnali kettőkor nekiindult egy sürgősségi éjszakai fogászatot felkutatni... Senkinek nem kívánom, kiderült hogy ciszták, nem egy, hanem kettő kapásból... Na megkínozták szegényt, és azóta is fájdalomcsillapítókat szed. Ja, és ez azzal jár, hogy aludni se nagyon tud, mert a bogyó csak felszínesen hat.

Annó nekem is volt ilyen állkapocs szintű gyulladás, szóval szegényt nem igazán tudom biztatni, nekem is 2 hétig fájt veszettül az orvoslás után is.

Ezt a fajta karácsonyi vakációt kihagytuk volna.

Címkék: karácsony murphy

A bejegyzés trackback címe:

https://rianna.blog.hu/api/trackback/id/tr25716665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsolt520 (Kovács Zsotza Zsolt) · http://zsotza.blogspot.com 2014.02.09. 22:18:48

Nagyon sajnálom, hogy így történt. A "minden jó,ha a vége jó" alapigazság most nem áll, Sok idő telt el azóta,remélem azóta már jobban van a Párod!
süti beállítások módosítása