Szilveszter Balcsin

 2007.11.23. 16:09

Na megkapta párom az ÜCs tömbjét, így már tutibiztos megyünk. Egy kellemes kis szilveszteri kiruccanás lesz, 3 éj/4 nap Keszthelyen a Kristály Hotel-ben. Ráadásul kivételesen ez egy olyan csomag, ahol fakultatív a nagyhacacás műsoros vacsora sokért, így mi majd szépen kettesben felhajtás és vendéglátós zene nélkül klasszisokkal ocsóbban fogunk étkezni. És amúgy se az a lényeg, hanem hogy kettesben pihizzünk egy jót.

Eddigi tapasztalataim szerint a hotelek ünnepekkor duplázzák-triplázzák az áraikat, aminek következtében például tavaly Valentin napi időszak helyett egy héttel később mentünk egy párnapos pihenőre. Cserébe kicsit hosszabban, ugyanannyiért. Egyszerűen nem akartam hinni a szememnek, mikor megláttam, hogy mennyiért adják ezt Balatoni Szilvesztert, mert bárhol máshol minimum a duplája volt. Megérdemel egy kis reklámot, a mi helyünk már úgy is biztosítva van. :)

Címkék: balaton szilveszter

A bejegyzés trackback címe:

https://rianna.blog.hu/api/trackback/id/tr23239496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ervin 2007.12.30. 06:13:33

Csak irigykedem :-)De aztán kipihenten!!!
süti beállítások módosítása