Anyagias gondolatok

 2007.11.24. 08:56

Tegnap este öt óra tájt bezuhantam az ágyba és elaludtam. Ma reggel hétig. Nem semmi... Ákos is, csak ő éccaka még felkelt némi fórumozás, vagy nem is tudom mi céljából, és csak fél három tájt jött vissza. Mert ő egy bagoly lélek. Következésképp ő még durmol.

Ma reggel lottószelvényt akartam venni ébredéskor, illetve beszerzési igazgató lenni egy naaaagy multinál. Jókora pénzvágy lett úrrá rajtam, ugyanis tegnap nézegettük az utazási lehetőségeket, amikből értelemszerűen kimaradunk.

Milánó vagy Firenze stb... vonattal, merthogy most van akciójuk, de akkor az 30-50 Eurós jegy árához szépen el kell kezdeni hozzászámolni a kaját és a szállást. Namármost, ha csak 2 iccakányira megyünk, az már kettőnknek 100 EUR minimum. Na és a kaja, tapasztalatból tudom, hogy minimum 50 EUR/nap, ha visszafogottak vagyunk. Adjuk csak össze. Eddig 350 EUR, és még nem is utazgattunk a városok közt. Mert ha már ott vagyunk Milánóban, akkor hülyeség nem átmenni Veronát megnézni. Ha Firenze, akkor meg mindjárt ott van mellette Siena. Bologna meg útba esik Firenze felé, és persze ott van a helyi közlekedés is. Hoppá, a belépőkkel még nem is számoltam. Egy hétvége 100eFt alatt tuti nem jön össze.

Címkék: utazás vonat

A bejegyzés trackback címe:

https://rianna.blog.hu/api/trackback/id/tr66240036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása