Állatkerti apróságok

 2007.12.20. 20:41
Jóllehet a legtöbb kisállat a tavaszi és nyári hónapokban látja meg a napvilágot, az év utolsó heteiben is születnek új állatok a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A közelmúltban több majomkölyök is született, de szaporulat volt a mangalica sertéseknél és a barnasávos bambuszcápáknál is. Közben a korábban született apróságok is szépen fejlődnek. Layla, a januári születésű orrszarvú például már 650 kg-ot nyom!

A cikk folytatása

Gondolom feltűnt, hogy van ezen a blogon kívül pár régóta prosperáló, patinás és elég érdekes holnlapom. Ezek közül az egyik a Zoománia, ahol vadvilággal, állatkerttel, állatokkal kapcsolatos dolgokat gyűjtök össze. Ehhez nagy segítségemre van egy jóbarátom, aki történetesen a Bp-i Állatkert szóvivője. Tőle mindig kapok friss híreket az oldalamra, amit itt is nagyon köszönök.

Sajnos egy nap csupáncsak 24 órából áll, így amíg fel nem találja és rendelkezésemre nem bocsát valaki egy időtágító kézi készüléket, addig továbbra is a szokott rapszódikus frissülések lesznek tapasztalhatók az oldalon. Ettől függetlenül már egy rahedli info fel van halmozva, akinek hiánya van, nézegesse az archivumot.

Címkék: budapest állatkert kölykök zoománia

A bejegyzés trackback címe:

https://rianna.blog.hu/api/trackback/id/tr36270747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása