Túl vagyunk a nagyján

 2008.07.10. 08:14

Naszóval végre az új helyen, és már net is van.. :)

A franciaágy elkelt, a szék a kukába került, a tonert is sikerült elpasszolni, így totálisan lezáródott a rózsadombi fejezet. Persze még egy-két hétig helyben-költözés van, azaz a szobák közül némelyik dobozraktárként üzemel, de már két szoba is kezd megfelelni a funkciójának. Elsőként a háló, majd a dolgozó szoba alakult használhatóvá, utolsónak majd a nappali marad, elvégre a tévénézés majdhogynem az utolsó a prioritások közt.

Persze voltak kellemetlenségek, de most hogy már rendeződött a legtöbb, nem igazán vagyok motivált a megírásukban, most kifejezetten hepi-hangulatban rakjuk a fészket.

Apropó, fészek, egy galamb hevenyészett fészket rakott a légkondi kültéri egysége és a fal közé, már 2 db tojás is van benne. Valahogy nem örülök neki, bár nagy természet és állatbarát volnék. Kicsit dilemmás, mert bántani se akarom a tubit, de az se megoldás, ha marad a fészek és teleszarják a frissen festett házfalat, eldugítják a légkondi kinti részének szellőzését, stb. Azt hiszem rábízom a megoldást az emberre. :)

Tegnapelőtt este klassz kis vihar vonult át felettünk, volt jégeső, szivárvány, furcsa színű villogó felhők (mivel az alacsonyabbak eltakarták a fentebbiekben csapongó villámokat)...

A szivárványból kis ízelítő:

Címkék: költözés szivárvány

A bejegyzés trackback címe:

https://rianna.blog.hu/api/trackback/id/tr89561638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása