Ágyrács nápolyiszeletből

 2008.07.11. 23:08

Alakulgat a kégli, ma elég sok bizbasz került felfúrásra - polcok, tükör, stb... - és ahogy elmentek a szakik, Murphy is képbe került. Kedvesem lecsüccsent az ágyra, és az ágyrács hosszanti tartója úgy tört ketté, mint egy hosszabb szelet nápolyi. Ránézésre is totál úgy néz ki, ahogy szilánkokra szakadt. Úgy néz ki manapság szart pakolnak anyag helyett a bútorokba. Az ominózus ágy nemrég lett véve, szinte új, és alig 1 hetet bírt ki. Megapplikáltuk egy-két alátámasztással, köztük két oxfordi szótár is Atlaszt játszik az ágyrácsot tartva.

Ja, hogy jó hírem is legyen, végre - egy hét után - eljutottak hozzánk a maradék kulcsok, nem kis örömömre, ugyanis a szemétledobó kulcsa is köztük volt. Azért nagy könnyebbség, hogy nem kell lesni az ablakból, hogy mikor viszik ki a kukákat és lerongyolni hogy a szemetet kidobhassuk.

Még komoly problémát jelent a költözés után felszabadult és felhalmozódott kartonok köbméterben is jelentős mennyiége. Reményeim szerint hétvégén eltoloncoljuk a megfelelő átvevő-kidobós helyekre a nagyját, így akár már ki is férünk majd az erkélyre.

Címkék: költözés lakás magánélet kiakasztó

A bejegyzés trackback címe:

https://rianna.blog.hu/api/trackback/id/tr52564432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása